6 házi tisztítószer, amit te is elkészíthetsz természetes anyagokból!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

6 természetes tisztítószer, amit otthon is elkészíthetsz!


6 egyszerű házi tisztítószer

Szeretnéd megóvni környezetedet a káros vegyi anyagoktól, amit a boltokban lehet kapni? Most itt a lehetőség, hogy otthon is egyszerűen elkészíthesd a száz százalékig természetes tisztítószereidet!


Ha szeretnél néhány környezet kímélő módszert, amivel kitakaríthatod a lakást, mutatunk neked néhány nagyon egyszerű és 100%-ig természetes megoldást! Nem kell többé megvenned a drága és mérgező vegyi anyagokkal teli kemikáliákat! Megmutatjuk, hogyan készítheted el a legolcsóbb tisztítószereket!

 

Ablaktisztító folyadék

 


Nem kell vegyszereket alkalmaznod ahhoz, hogy szép csillogó legyen az üvegfelület. Sokan máig felhasználják e célból az újságpapírt, a selyempapírt, illetve az ecetet. Te is bátran alkalmazhatod ezt a módszert! Keverj 2 vagy több evőkanálnyi ecetet 1 liter vízhez. Ha szeretnéd, hogy a felület teljesen csíkmentes legyen, adj hozzá a keverékhez egy kis kukoricakeményítőt is.

 

Általános tisztítószer

 


Ha szeretnél egy általános tisztítószert, ami csak és kizárólag természetes összetevőkből áll, fogj egy szórófejes flakont, keverj össze sót és ecetet, majd rakd a flakonba. 3 deciliter ecethez keverj egy kiskanálnyi sót.
A második módszer, ami szintén hatékony, ha 4 evőkanál szódabikarbónát feloldasz 1 liter vízben, majd, mint az előző módszernél, beletöltöd egy szórófejes flakonba.

 

 

Fertőtlenítőszer

 


Ha a fertőtlenítőszeredet is szeretnéd természetes anyagokból megoldani, erre tökéletes választás az almaecet. Fogj egy szórófejes flakont, majd tölts meg vízzel elkevert almaecettel. Ezt a keveréket permetezd a fertőtleníteni kívánt felületre, majd öblítsd le vízzel.

 

Lefolyótisztító

 


A dugulás elhárításához először alkalmazd a pumpát. Egy vagy két csésze szódabikarbónára lesz szükséged, amit önts bele a WC csészébe. Ezután fél csésze ételecetet önts bele, de ne a higított változatból. Fedd le 1-2 percig, majd öblítsd át forró vízzel. Ha szükséges, ismételt meg az eljárást 30 perc múlva.

 

 

Padlótisztító

 


Téglához, kőhöz keverj el egy csésze ételecetet 4 liter vízbe. PVC vagy linóleum felülethez ehhez a keverékhez adj még hozzá egy kupaknyi babaolajat. Fa padlófelülethez egy-egy arányú babaolaj és ecet keveréket használj.

 


Sütőtisztító

 


A sütőben előforduló zsírfoltok ellen is bevethetsz természetes szereket. Keverj össze 1 rész ecetet 4 rész vízzel. Fújj belőle a hideg sütőre, majd töröld át súrolópárnával. Ha makacsabbak a foltok, adj a keverékhez egy csipet szódabikarbónát is.

Szerző: Kékharmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: whatever

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...