Újévi nagytakarítás - így takarítsa ki otthonát az új évben!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Újévi nagytakarítás - így takarítsa ki otthonát az új évben!


Újévi nagytakarítás - így takarítsa ki otthonát az új évben!

Új év, új élet... szokták mondani. Ahhoz, hogy ezt valóban meg is tudja élni, nem árt egy kicsit otthonát is rendbe szedni a karácsonyi mizéria után! Hogy igazán hatékony lehessen, segítünk néhány tippel, ötlettel! 


Újévi nagytakarítás – indítsa selejtezéssel az új évet!

A legtöbb esetben egy otthon azért lesz rendetlen, vagy nehezen rendben tartható, mert túl sok dolgot halmozunk fel. Az új év a fogadalmakkal együtt kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy megszabaduljon a gyűjtögetéstől! Szobáról szobára járva nézze át holmijaid, és szabaduljon meg azoktól, amiket az elmúlt év során nem használt. Karácsonykor biztosan sokmindent szereztek ajándékok és vásárlás útján, ezeknek pedig helyet kell teremteni!

Ha így indítja az újévi nagytakarítást, a következő évben rengeteg szabadidőt szabadíthat fel magának!

 

Újévi nagytakarítás – takarítsa el a karácsonykor felgyülemlett szemetet

Az ünnepek alatt rengeteg olyan szemét, ételmaradék vagy épp italos palack gyűlik fel, amelyektől káosznak nézhet ki otthona. Év elején szedjen össze minden ilyen maradékot! Itt az ideje, hogy visszaváltsa a palackokat, rendet tegyen a konyhában, és feltakarítsa esetleg a karácsonyfa alatt gyűlő tűleveleket is. A nagytakarítás valódi mivolta csak akkor kezdődhet, ha már látja a fényt az alagút végén! :)

 

Újévi nagytakarítás – fenntről le, benntről ki

Általános érvényű szabály a takarításban, hogy mindig a legbelső szoba legbelső sarkából indulunk ki, hogy ne hordjuk vissza a már elkészült területekre a koszt. Ezen kívül ügyeljen rá, hogy a magasabb polcokkal indítsa a takarítást: bár a legtöbb esetben karácsony előtt ezeket már elvégeztük, érdemes lehet újra átnézni mindent az új év elején!

 

Újévi nagytakarítás – a ház környéke

Minden esetben ízlés kérdése, hogy meddig hagyja fenn a karácsonyi dekorációt otthonában, kertjében. Az új évben a legtöbben azonban elkezdik ezeket összegyűjteni a kertből is. Rendszerezzen mindent, tekercselje a kábeleket – jövőre nagyon hálás lesz önmagának ezért!

Az ablakpucolást a hideg időre való tekintettel nem javasoljuk.

 

 

Ha szeretne segítséget kérni, és az új évet egy teljesen tiszta, harmonikus otthonban indítani, kérje bátran segítségünket!

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...