Takarítás télen - Kompromisszumok nélkül

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

5 tipp, hogy sokkal könnyebb legyen a takarítás télen


Takarítás télen - Könnyedén profik segítségével

A takarítás télen nem egyszerű feladat, hiszen a hideg időben nem túl sok kedve van az embernek neki állni az ablakpucolásnak, vagy a nagyobb házkörüli feladatoknak. Azonban a makacs szennyeződések, és a baktériumok megtelepedése ellen nem árt ebben az időszakban is elvégezni az alap feladatokat a ház körül. Megmutatjuk miket kell a takarítás télen feladatai közé mindenképpen felvenni ahhoz, hogy tavasszal ne kelljen heteket a ház rendbetételével töltenie.  


Takarítás télen – Kezdeti nehézségek

A takarítás télen legnehezebb feladata, hogy bekezedjen a takarításba. A kezdet nehéz, hiszen ilyenkor télen leginkább nyugodt pihenéssel töltené mindneki a szabadidejét a jó meleg lakásban, azonban ilyenkor sem szabad a lakáskörüli teendőket elhalasztani, mert sok időt és energiát spórlhatunk meg a rendszeres apróbb feladatok elvégzésével. Ilyenek a fürdőszoba takarítás, és a konyhatakarítással kapcsolatos feladatok, hiszen ebben a két helységben hajlamosabbak a makacs szennyeződések lerakódni. Ennek érdekében a legtöbbet használt dolgokat, mint a zuhanyzó, vagy a sütő a konyhában továbbra is érdemes hetente legalább egyszer alaposan áttakarítani, így a tavaszi nagytakarítás során sokkal kevesebb szennyeződéssel kerülhetünk szembe.

 

 

Takarítás télen – Gyors megoldások

A takarítás télen sokkal könnyebb lehet ha az adott szennyeződésekre, és a különböző felületekre a megfelelőeszközöket és tisztítószereket használjuk. Nem mindegy hogy a makacs zsírfoltokat mivel próbálják meg eltűntetni, mert akár hosszú órák súrolását is kockáztathatják a nem megfelelő eszközök használatával. A vízkő eltűntetésére is teljesen más szereket kell alkalmazni. Ha a házkörül keresik a megoldást ajánljuk a citrom, a szódanikarbóna és az ecet rendzseres használatát, hiszen mesés természetes alapú tisztítószerek, melyek sok esetben lepipálják a boltban kapható erős vegyszereket, ráadásul sokkal egészségesebbek is. A megfelelő eszközök kiválasztásához kérje szakember segítségét, hogy sokkal könnyebben túl eshessen a takarítás télen feladatain.

 

 

Takarítás télen – Profikra bízza a munka nagyját

A takarítás télen képes kifogni sok háziasszonyon, ami leginkább az idő, és kedv hiányából fakadhat, vagy a karácsonykor felhalmozott szennyeződések erősségén múlhat. Ha úgy érzi nem bír már el ezekkel a feladatkkal, és inkább speciális eszközökhöz, és módszerekhez folyamodna, kérje bátran profi szakemberek segítségét, akik sokkal gyorsabban képesek elvégezni a takarítás télen feladatait köszöhetően gyakorlatuknak, mely nélkülözhetetlen a makacsabb szennyeződések eltávolításánál. 

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.

 

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Téli takarítás könnyedén profi módszerek segítségével

Szerző: Kékharmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Hol található a legtöbb baktérium a lakásban?

Takarítás során a legfontosabb feladat a harmonikus, tiszta környezet megteremtése mellett, hogy azokat a „helyeket” is megtisztítsuk, amin talán nem is látszik, hogy koszos… Pedig a legtöbb esetben éppen az ilyen felületeken tenyészik a legtöbb baktérium!

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

Takarítás digitalizálva: modern kütyük otthona kitakarítására

A világ rohamosan fejlődik, szinte nap mint nap jelennek meg újabb termékek, amelyek a digitalizáció segítségével megkönnyítik egy kicsit mindennapjainkat – és ez alól a takarítás sem kivétel. De valóban olyan jól teljesítenek ezek, mint ha te magad takarítanál? 

Vízkőtlenítés tippek

Vízkőtlenítés tippek: így küzdheti le a makacs vízkövet!

A fürdőszoba és a konyha takarításának egyik legnehezebb része a vízkőtlenítés. A vízkő makacs foltokat képes hagyni, és sokszor végeláthatatlan folyamatnak tűnik a takarítás miatta – de vízkőtlenítésre vonatkozó tippjeinkkel biztos a siker! 

Felújítás utáni nagytakarítás a 13. kerületben

Lakástakarítás, felújítás utáni takarítás a Kék Harmóniával: beszéljenek helyettünk referenciáink!

Takarító cégként tudjuk, hogy mennyire fontos a megbízhatóság és a precíz munkavégzés, amelyek mindaddig csak üres szavak, amíg nincs mögöttük bizonyíték. Szeretnénk hát most bemutatni Önöknek egyik munkánkat, kitérve a takarítás részleteire!