Takarítás télen - Kompromisszumok nélkül

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Vegye könnyedén a takarítás télen feladatokat profi szakemberek segítségével


Takarítás télen - Könnyedén profik segítségével

A takarítás télen nem egyszerű feladat, hiszen a hideg időben nem túl sok kedve van az embernek neki állni az ablakpucolásnak, vagy a nagyobb házkörüli feladatoknak. Azonban a makacs szennyeződések, és a baktériumok megtelepedése ellen nem árt ebben az időszakban is elvégezni az alap feladatokat a ház körül. Megmutatjuk miket kell a takarítás télen feladatai közé mindenképpen felvenni ahhoz, hogy tavasszal ne kelljen heteket a ház rendbetételével töltenie.  


Takarítás télen – Kezdeti nehézségek

A takarítás télen legnehezebb feladata, hogy bekezedjen a takarításba. A kezdet nehéz, hiszen ilyenkor télen leginkább nyugodt pihenéssel töltené mindneki a szabadidejét a jó meleg lakásban, azonban ilyenkor sem szabad a lakáskörüli teendőket elhalasztani, mert sok időt és energiát spórlhatunk meg a rendszeres apróbb feladatok elvégzésével. Ilyenek a fürdőszoba takarítás, és a konyhatakarítással kapcsolatos feladatok, hiszen ebben a két helységben hajlamosabbak a makacs szennyeződések lerakódni. Ennek érdekében a legtöbbet használt dolgokat, mint a zuhanyzó, vagy a sütő a konyhában továbbra is érdemes hetente legalább egyszer alaposan áttakarítani, így a tavaszi nagytakarítás során sokkal kevesebb szennyeződéssel kerülhetünk szembe.

 

 

Takarítás télen – Gyors megoldások

A takarítás télen sokkal könnyebb lehet ha az adott szennyeződésekre, és a különböző felületekre a megfelelőeszközöket és tisztítószereket használjuk. Nem mindegy hogy a makacs zsírfoltokat mivel próbálják meg eltűntetni, mert akár hosszú órák súrolását is kockáztathatják a nem megfelelő eszközök használatával. A vízkő eltűntetésére is teljesen más szereket kell alkalmazni. Ha a házkörül keresik a megoldást ajánljuk a citrom, a szódanikarbóna és az ecet rendzseres használatát, hiszen mesés természetes alapú tisztítószerek, melyek sok esetben lepipálják a boltban kapható erős vegyszereket, ráadásul sokkal egészségesebbek is. A megfelelő eszközök kiválasztásához kérje szakember segítségét, hogy sokkal könnyebben túl eshessen a takarítás télen feladatain.

 

 

Takarítás télen – Profikra bízza a munka nagyját

A takarítás télen képes kifogni sok háziasszonyon, ami leginkább az idő, és kedv hiányából fakadhat, vagy a karácsonykor felhalmozott szennyeződések erősségén múlhat. Ha úgy érzi nem bír már el ezekkel a feladatkkal, és inkább speciális eszközökhöz, és módszerekhez folyamodna, kérje bátran profi szakemberek segítségét, akik sokkal gyorsabban képesek elvégezni a takarítás télen feladatait köszöhetően gyakorlatuknak, mely nélkülözhetetlen a makacsabb szennyeződések eltávolításánál. 

 

Cégünk az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzi el a takarítási feladatokat a lakásban, miközben kezeskedünk minden munkatársunkért. Referenciáink és a közel tíz éves fennállásunk garantálja a lehető legnagyobb szakértelmet és megbízhatóságot, amire az Ön lakókörnyezetének is szüksége van. Dolgozóink rendelkeznek a megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek a nagyobb munkálatok elvégzéséhez is.

 

 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot tőlünk mihamarabb, hogy az egész lakás ragyogóan tisztává váljon!

Téli takarítás könnyedén profi módszerek segítségével

Szerző: Kékharmónia

Ossza meg!

Vissza: Takarító cég Budapest -...
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

Kihagyhatatlan tippek - Budapest lakástakarítás

Budapest lakástakarítás - Sosem volt még egyszerűbb

A lakástakarítást több féle képpen is el lehet végezni, de nem mindegy milyen módszereket, és vegyszereket használunk. Egészségünk megőrzés érdekében jobb ha természetes alapanyagokhoz nyúlunk. Vajon it találhatunk a konyhánkban ami tökéletesen képes...

Lakástakarítás a fővárosban alaposan és gyorsan profikkal

Lakástakarítás a fővárosban - Hatásos fellépés a kosz ellen

Egy lakástakarítás a fővárosban nem éppen egyszerű feladat. A fővárosi rohanásban, a munka mellett sokszor nehéz időt találni a nagytakarítás feladataink elvégzéséhez. Mutatunk néhány tippet, trükköt, melyekkel könnyedén veheti a takarítással...

Olcsó és gyors lakástakarítás tippek mindenkinek

Gyors lakástakarítás - Tippek, hogy Önnek is könnyen menjen

Mindenki egy gyors lakástakarításra vágyik, azonban sok esetben napokat vesz igénybe mire képesek vagyunk a teljes lakást kitakarítani. Általában mire a végére érnek a folyamatnak, már kezdhetik is az elejéről, és egy soha véget nem érő körforgásban...