Bemutatjuk, hogy hogyan előzheted meg, hogy a kosz bekerüljön az otthonodba!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

2016.09.01.

Cikk kategória

Megelőzés a kezdeteknél


A legegyszerűbb módszerek, hogy a kosz ne kerüljön be az otthonodba!

Sokan bele sem gondolnak abba, hogy a kosz legnagyobb része kintről kerül be a lakásba. Rengeteg időt spórolhatsz a takarítással, ha megelőzöd ezt a problémát!  


 

 

Biztosan te is elgondoztál már rajta, hogy tulajdonképpen mit takarítasz állandóan a bútorokról, padlókról. Vajon honnan jön ez a hatalmas mennyiségű por és piszok? A válasz pedig egyszerűbb, mint gondolnád. A kosznak szinte a száz százaléka kintről származik, nyolcvan százalékát pedig mi magunk visszük be a lakásba. Egy öt fős háztartásban évente körülbelül 2-3 kg koszt visznek be a lakásba a családtagok, ebből a legtöbbet a lábukon és a ruhájukon. Itt kezdődik a koszmegelőzés első lépése, ne engedd be a koszt a lakásodba!

 

Egy jó lábtörlő a legegyszerűbb, legokosabb és legolcsóbb piszokfogó, ami lerövidíti a takarítási időt, mert nem engedi be a koszt a lakásba. A piszokfogó szőnyeg egy zseniális megoldás, hiszen vonzza a port, és sok nedvességet tud magába szívni. Tisztítása nagyon egyszerű, hiszen csak át kell porszívózni, de makacsabb szennyeződéseknél egyszerűen csak dobd be a mosógépbe.

 

A jó piszokfogó szőnyeg egy gumi hátlapból és egy bolyhos felsőrészből áll. Kültérre érdes felületű szőnyeg az ideális, ami jól felveszi a cipőkről lehulló durvább szennyeződéseket. A beltéri szőnyegeknek finomabb a felülete, de fontos, hogy ne csússzon, és elég nagy legyen. Érdemes jó minőségűt beszerezned. A különbség nem látszik szabad szemmel, a felhasznált mikroszál fajtájától függ.

 

További lehetőségek arra, hogy kívül tarts a koszt, ha az ajtó elé teszel egy cipősszekrényt, valamint egy kefét és egy kisseprűt. Ha van kutyád, macskád, rendszeresen csutakold le őket!

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: nagytakarítás, nappali, otthon, padló, rendrakás, szoba, szőnyeg, szőnyegtisztítás

Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...