Konyhai takarítási tippek

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Konyhai takarítási tippek


Konyhai takarítási tippek

A konyhát nem egyszerű rendben tartani, hiszen a sütés, főzés közben nagy lehet a felfordulás. Érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni erre a helyiségre, hiszen a baktériumok egyik kedvenc helye! 


 

 

 

 

 

A baktériumok egyik kedvenc tartózkodási helye a konyha. A tökéletes tisztaság elengedhetetlen ebben a helyiségben, hiszen az itt végzett kényes munkafolyamatokhoz szükség van a rendre. A főzés, sütés nem marad el nyomtalanul, ennek ellenére igyekezzünk a lehető legnagyobb rendet tartani a konyhában is.

 

Érdemes mindent összeszedned, mielőtt nekilátsz a takarításnak, így nem kell félbeszakítanod azt. Szükséged lesz egy gumikesztyűre, papír és szövet törlőkendőre, egy kisebb és egy nagyobb kefére, hideg zsíroldóra, konyhai tisztítószerekre.

 

A takarítást mindig a helyiség tetejétől kell kezdeni. A konyhaszekrény tisztításáról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig ezen a helyen is könnyedén összegyűlik a por. Érdemes néha kipakolni a szekrényt és mindent áttörölni.

Az evőeszközöket, tányérokat, edényeket használjuk a leggyakrabban, ezért rendszeresen tisztítjuk őket. Éles eszközöket ne tegyél a mosogatógépbe! A beégett edényt érdemes azonnal beáztatni, így könnyebben eltávolítható a beleégett ételmaradék.

 

A mosogatót töröld át rendszeresen száraz kendővel, így nem fognak rajta vízfoltok képződni. Ecettel tudod eltávolítani a vízkőmaradványokat. Fogkefével könnyedén meg tudod tisztítani a csapokat és a lefolyókat. Ne várj a nagytakarításig a konyhában! A legjobban frissen eltávolíthatók a szennyeződések!

 

A konyhai szemetes környékét rendszeresen kell tisztítani, fedeles szemetest érdemes használni.

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: konyha

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...