Kemikáliák nélkül természetes tisztítószerekkel a háztartásban

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!
Üveg

Hogyan takarítsunk 4 természetes tisztítószer segítségével


Természetes tisztítószerek a háztartásban

A takarítás nem egy bonyolult dolog. Ám mielőtt nekiállnál érdemes körülnézni magad körül, hiszen minek költenél drága és kemikáliákkal teli vegszerekre és takarítószerekre, miközben a legegyszerűbb és legnagyszerűbb multfunkcionális tisztítószerek megtalálhatók a lakásban.


 

1. Citrom

Citrom mint tisztítószer

A citrom, mint univerzális tisztítóeszköz remek segítség lehet a konyha, fürdőszoba kitakarításánál, mosásnál vagy a ház különböző helységeiben foltok eltávolításánál, különbözö felületek letisztításánál. Alkalmazhatjuk konyhai eszközök (pl.: hűtő vagy mikrohullámú kitisztításánál) vagy akár folttisztításhoz, fehérítéshez, szagtalanításhoz, fényezéshez. Ezen felül pedig remek szépségápolási praktikák is bevethetőek a citrommal.

 

2. Szódabikarbóna

 

A szódabikarbóna mint multifunkcionális tisztítószer

 

A szódabikarbóna is felsorolhatatlanul sokmindenre használható. Különféle felületek megtisztítására, mosogatószerként való alkalmazásra, szageltüntetésre, háztartási gépek (pl.: hűtő, mikrohullámúsütő, kávéfőzőgép) megtisztítására,  felületek és tárgyak fényezésére, folteltávolításra, dohszag eltüntetésére. Alkalmazhatjuk a fürdőszoba kitakarításásra is hiszen nincs olyan felület, amivel ne bírna el. Ezen felül szépségápolási és egészségügyi praktikák is bevethetőek a szódabikarbónával.

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti, rendszeres takarítását vállaljuk. Steril gyártócsarnokok, "tiszta terek" takarításában nagy gyakorlattal rendelkezünk. Kérje ajánlatunkat ide kattintva! 

 

3. Ecet

 

Az ecet, mint tökéletes tisztítószer

 

Az ecet a harmadik leguniverzálisabb tisztítószer az otthon fellelhető anyagok közül. Alkalmas különféle felületek tisztításásra, duguláselhárításra, penész foltok eltávolításásra, szag megszüntetésre. Különböző tárgyak (pl.: ezüst, bronz, réz, króm, rozsdamentes acél) fényezésére, polírozására. Különböző tárgyak megtisztításásra. Faburkolatokra is alkalmazhtaó. Valamint tökéletes szolgálatot nyújt fürdőszobában és konyhában egyaránt. Remek tisztítószer a szőnyegek kitisztításásra, így elmondható, hogy remek folteltávolító és még bútorokra is alkalmazható. Fertőtleníthetünk vele és kiválóan kitisztíthatjuk a különféle háztartási gépeinket is (pl.: mosogatógép, kávéfőző, hűtő és mikrohullámúsütő). Remek zsíroldó, így kitisztíthatjuk vele edényeinket is. A fürdőszobában és a mellékhelységben is szinte minden felületen alkalmazható tisztító és fertőtlenítőszerként. Mosásnál pedig remek folteltávolító, fehérítő, baktériumölő és textillágyító és még a mosógépet is tisztíthatjuk vele. Használhatjuk rozsdafoltok eltávolításásra is és a vasalás megkönnyítésésre (vasalóhoz és ruhához is).

Ezeken felül számos egészségügyi és szépsgéápolási valamint kerti és háziállatokhoz használható felhasználási módja létezik.

 

4. Só

 

A só, mint takarítószer

 

A fentiek után a só is egy remek háztartási tisztítóeszköz tud lenni. Használhatjuk bútorok kezelésére, folteltávolításra, különböző felületek (pl.: bronz, réz) tisztításásra, zsírfoltok eltüntetésésre, üvegedények, akváriumok tisztítására. Kávéfőző kitakarítására. Mosásnál is felhasználható pl.: vasaló talpához, folteltávolításhoz. A sónak ezeken kívül rengeteg praktikáját használhatjuk fel a kertben is.

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Tippek építkezésekhez

Tippek, hogy könnyebben menjen az építkezés!

Nem találta meg a megfelelő ingatlant, ezért úgy döntött, inkább megépítetti magának a tökéleteset, a saját elképzelései alapján? Egy építkezés nem kis feladat, és hosszú ideig is elhúzódhat, számtalan dologra oda kell figyelni a tervezéstől kezdve a...

Felújítás utáni nagytakarítás egyszerűen

Neked is meggyűlt a bajod a felújítás utáni nagytakarítással? Mutatjuk az okát, és a megoldást!

Véget ért a várva várt felújítás, örülnie kéne, de mégis úgy érzi, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok? A csodás látvány helyett csak a káoszt, szemetet és a kosz látja mindenütt? Úgy érzi sosem lesz vége a felújításnak, mert a...

Nagytakarítás festés után: ezek a legjobb módszerek

Nagytakarítás festés után

A falak lefestésével még nem nyilváníthatja késznek a festési munkálatokat. Ugyanis vár még önre a nagytakarítás festés után, ami bár egyszerűnek tűnik, sajnos nem az. Rengeteg időbe, energiába, és tisztítószerbe is kerülhet, mire megszabadul a...

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten egyszerűen

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Az utóbbi években nagyon megugrott az építkezések száma. Mindenki építkezik, vagy legalább is felújít. Éppen ezért egyre fontosabb téma az építkezés utáni nagytakarítás Budapesten. Ugyanis, ha az épület, lakás, ház, iroda, vagy bármi egyéb épület...