Új építésű házak takarítása a Kék Harmónia profi csapatával!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Új építésű házak takarítása


takarító személyzet

A környezetünk, így a lakásunk tisztántartása általában alapvető, hiszen otthonaink helyiségeiben éljük életünket. Természetes tehát, hogy rendszeres és alapos takarításra van szükség, akár régi, akár új építésű házak takarításaról van szó.


Új építésű házak takarítása – Miért bízza ránk?

A mai rohanó világban, ahol már nem csak a férfiak, hanem a nők is dolgoznak, nehéz minden igénynek megfelelni. Sok és fárasztó munka, családi programok, gyerekekkel töltött idő, és a takarításra már egyszerűen nem csak időnk nincs, hanem kapacitásunk sem. Ilyenkor érdemes profik segítségét kérni, és a Kék Harmónia csapatára bízni a takarítást. Új építésű házak takarítása nem sokban különbözik, régi típusú házakétól, csupán a beleszerelt esetleges korszerűsítésektől.

 
Új építésű házak takarítása – Nagytakarítás

Vállaljuk új építésű házak takarításat rendszeresen, vagy akár csak alkalmi jelleggel. Évente legalább kétszer érdemes nagytakarítást tartani otthonunkban. Ezt általában nyár elmúltával, ősszel érdemes, illetve a fagy elmúltával, tavasszal. Ilyenkor a szokásos takarítási folyamatokon mint portörlés, porszívózás, felmosás és mosogatáson kívül átfogóbb takarítást végzünk. Ilyenkor kerülhet sok az ablak üvegének tisztítására, az ajtók és ablakok kereteinket lemosására, a szőnyegek vegyszeres kimosására, a szekrények belső kitörlésére, és hasonló átfogóbb takarításokra. 

 

Új építésű házak takarítása – Egyszerűen és megbízhatóan

Új építésű házak takarítása sokszor hosszadalmas és leterhelő. Ezért bízza Ön is profikra a munkát! Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a nagytakarítás terén, és az Ön igényeihez teljes mértékben igazodva végzik el a takarítási feladatokat otthonában. Az emberek nagy része, fél beengedni idegeneket az otthonába, mert aggódik hogy valami eltűnik, vagy valamilyen berendezési tárgyban kár keletkezik. Ha cégünket, a Kék Harmóniát kéri fel, Önt nem érheti ilyen jellegű meglepetés! Kezeskedünk minden munkatársunkért, ez referenciáinkat és a közel tíz éves fennállásunkat tekintve reméljük elegendő érv. Dolgozóink rendelkeznek megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek. Takarítás festés után egy olyan feladat, amellyel forduljon bizalommal a Kék Harmónia csapatához!
 

Szerző: Kék Harmónia

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: otthon, tisztaság, tisztítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 


Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

takarító személyzet

Új építésű házak takarítása

A környezetünk, így a lakásunk tisztántartása általában alapvető, hiszen otthonaink helyiségeiben éljük életünket. Természetes tehát, hogy rendszeres és alapos takarításra van szükség, akár régi, akár új építésű házak takarításaról van szó.

takarító szolgálat

Takarítás festés után

Amikor felújítást és festés tervezünk, számolnunk kell a vele járó kellemetlenséggel is, hogy kosz keletkezik és fel kell takarítani a festékmaradványokat! A takarítás festés után egy macerás és nehéz feladat, ezért sokszor profikra van szükség, hogy...