Takarítás festés után - Átvállaljuk a takarítás terhét!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Takarítás festés után


takarító szolgálat

Amikor felújítást és festés tervezünk, számolnunk kell a vele járó kellemetlenséggel is, hogy kosz keletkezik és fel kell takarítani a festékmaradványokat! A takarítás festés után egy macerás és nehéz feladat, ezért sokszor profikra van szükség, hogy maradéktalanul eltakarítsák a szennyeződéseket.


Takarítás festés után egyszerűen

A lakásunk festése nem egy könnyű dolog, mert sok időt és energiát igényel. A festők/mázolók általában figyelnek, hogy minél kevesebb koszt és festékmaradványt hagyjanak maguk után, de vannak olyanok is, akik nem. A takarítás festés után elengedhetetlen, és fontos hogy, alapos munkára van szükség. Sokszor akadnak olyan szennyeződések, amelyekkel csak a profik tudnak megbirkózni, ezért érdemes lehet egy takarítószolgálat segítségét kérni.

 

Takarítás festés után a Kék Harmóniával

Festés után, mindenki tökéletesnek és makulátlannak szeretné látni otthonát. Ebben fontos szerepet játszik a takarítás, hiszen azzal tesszük igazán élhetővé otthonunkat. Ki ne érezné rosszul magát, egy nem tökéletesen kitakarított lakásban?! A takarítás festés után gyakran szakértőt igényel, hogy a különböző festékmaradványokat, a lehető leghatékonyabban, kár keletkezése nélkül tudjuk eltűntetni. Ha szeretné levenni válláról a terhet, akkor válassza Ön is a Kék Harmónia takarító csapatát, hogy a lehető legnagyobb és legszebb tisztaságot vigyük otthonába! 

Takarítás festés után - Cégünket a megbízhatóság és az alaposság jellemzi

Sokan, ahogy feltételezhetően Ön is fél attól, hogy idegeneket engedjen be a lakásába. Mindenki aggódik, hogy eltűnik valami vagy a berendezési tárgyakban valami kárt tesznek. Ha cégünket, a Kék Harmóniát kéri fel, Önt nem érheti ilyen jellegű meglepetés! Kezeskedünk minden munkatársunkért, és ez referenciáinkat és a közel tíz éves fennállásunkat tekintve reméljük elegendő érv. Dolgozóink rendelkeznek megfelelő szakmai hozzáértéssel, és minden olyan takarítási eszközzel, amelyek elengedhetetlenek. Takarítás festés után egy olyan feladat, amellyel forduljon bizalommal a Kék Harmónia csapatához!
 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék: takarítás, tisztítás

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

A Nagytakarítás ősszel ne jelentsen gondot, próbálja ki profi szolgáltatásainkat!

Nagytakarítás ősszel – Ezeket a feladatokat fontos, hogy mindenképpen megcsináljunk az ősz folyamán!

Az ősz az iskola kezdésről szól a gyermekes családoknak, és ilyenkor minden egy kicsit megváltozik. Éppen ezért fontos, hogy a nagytakarítás ősszel se maradjon el. Vannak olyan takarítási feladatok amiket nem árt mindennap elvégezni, azonban most azokat mutatjuk...

Karácsonyi nagytakarítás egyszerűen, könnyedén profik segítségével

Kezd időben a Karácsonyi nagytakarítás előkészületeit, hogy gondtalan teljenek a boldog családi pillanatok!

A karácsony leginkább a család körében töltött meghitt és boldog pillanatokról szól. Ahhoz hogy minden tökéletes legyen, ezekben az ünnepi napokban azonban elég sok előkészületet kell megtenni. A sok főzés, és készülődés következtében nem csak nagy...

Nagytakarítás építkezés után szakemberek segítségével

Nagytakarítás építkezés után könnyedén, tippjeink segítségével

Az építkezések egyik nagy kihívása a nagytakarítás építkezés után, mivel a munkafolyamatok során olyan szennyeződések kerülhetnek a lakásba melyeket esetenként nagyon nehéz, és időigényes lehet eltávolítani a felületekről. Most megmutatjuk melyik...