Adatvédelmi szabályzat

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat

 

  1. A szabályzat célja

 

Ezen szabályzat feladata, hogy a Kék Harmónia Kft (székhely cím: 2615 Csővár, Árpád út 5., adószáma: 23390474-2-13) megfeleljen az EU2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) által meghatározott adatvédelmi és adatkezelési előírásainak.

 

  1. A rendelkezésben szereplő fogalmak értelmezése

 

    1. Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; az adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajttatja.
    2. Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat, úgymint név, lakcím, elérhetőségek, olyan adatok, amelyek alapján következtetni lehet az adott személyre.
    3. Adatkezelés: az adatokon végzett bármely művelet, gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tárolás, megváltoztatás, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, korlátozás, törlés.
    4. Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel.
    5. Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat kezeléséhez.

 

  1.  Az adatkezelő

Kék Harmónia Kft

 Székhelye: 2615 Csővár, Árpád út 5.

E-mail: kituljak.andras@kekharmonia.hu

 Adószáma: 23390474-2-13

 Cégjegyzék száma: 13 09 174992

- a továbbiakban Szolgáltató. Az Ügyfél személyes adatainak kezelése során a Szolgáltató betartja az információs önrendelkezési jogról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait. Tekintettel arra, hogy az adatkezelés az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló felhasználókra vonatkozik, így az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vétele nem szükséges 2011. évi CXII. törvény 65. § (3) a) pontja értelmében: Nem vezet adatvédelmi nyilvántartást a Hatóság arról az adatkezelésről, amely a) az adatkezelővel munkaviszonyban, ügyfélkapcsolatban álló személyek adataira vonatkozik.

 

 

 

 

 

  1. Az adatokat az adatkezelő és annak munkatársai jogosultak megismerni, az adatokat nem teszik közzé, harmadik személyek számára nem adják ki.

Egyéb adatfeldolgozók:

Kilenced Kft Könyvelő Iroda- könyvelés,

EXPEDIENT Kft. – honlapkezelő és tárhely szolgáltató,

Marketing Professzorok Kft. – marketig szolgáltató.

 

  1. Az általunk kezelt személyes adatok köre

Az árajánlatok kérése során szükséges adatok:

  • Név
  • email cím
  • telefonszám
  • Város
  • utca
  • házszám

 

A számlázás során szükséges adatok:

  • Számlázási név
  • számlázási cím
  • adószám (cégek esetén)

 

A weboldalon történő  árajánlat kérés során, a felhasználási feltételek elfogadásával Ügyfél kijelenti, hogy a Szolgáltató által részére ingyenesen felkínált  árajánlat elkészítése után, annak megismerésének szándékával ügyfélkapcsolatot létesít Szolgáltatóval, melynek keretében a fentiekben megjelölt számlázási, kapcsolattartási adatainak  az Expedient Kft általi kezeléséhez hozzájárulását adja. Ezen rendelkezésre figyelemmel Szolgáltató az árajánlatot kérő személyeket ügyfélként kezeli, az adatkezelés során az ügyfelekre vonatkozó rendelkezések betartásával. A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - apró információcsomagot, amelyet a szerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával - küldünk az Ügyfél számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k kizárólag a felhasználói élmény javítása, a belépési folyamat automatizálása, valamint reklámtevékenységünk hatékonyságának mérése érdekében működnek.

 

  1. Az adatfeldolgozás jogalapja: a GDPR, cikk (1) bekezdés f) pontja, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

 

  1. Az adatkezelés időtartama

Az Ügyfél által kezdeményezett árajánlatkéréssel kezdődik és az Ügyfél kérésére, annak megküldése után, megszüntetendő.

Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Az Ügyfél jogai

 

Az Ügyfél jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja, illetve kérheti a törlésüket.

A szolgáltató 3 munkanapon belül eleget tesz a kérésnek.

Nem vonatkozik a törlés a jogszabállyal rögzített megőrzési kötelességekre (pl. számla  megőrzés).

Szolgáltató az Ügyfél kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, valamint arról, hogy kik és milyen célból férnek hozzá adataihoz.

 

Az Ügyfél az adataival kapcsolatos kéréseivel az alábbi elérhetőségeken fordulhat a szolgáltatóhoz:

  • Levelezési cím: Kék Harmónia Kft

1143 Budapest, Mogyoródi út 6. 1/5.

 

 

Az ügyfél bíróság előtt érvényesítheti jogait, kérheti továbbá az adatvédelmi biztos segítségét is.

 

Amennyiben az Ügyfél szolgáltatás igénybevételéhez harmadik fél adatait adta meg, vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult az Ügyféllel szembeni kártérítési igényét érvényesíteni.

 

  1. A Kék Harmónia Kft mint Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, gondoskodik arról, hogy a tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra, hogy azokat az ügyfél előzetes hozzájárulása nélkül harmadik személynek nem adja ki, hozzáférést nem engedélyez.

 

A Kék Harmónia Kft fenntartja a jogot, hogy ezen szabályzatot az Ügyfelek előzetes tájékoztatása mellett egyoldalúan módosítsa, akik a használattal hallgatólagosan elfogadják a módosított szabályzatot.


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

A nagytakarítás karácsony előtt sokkal könnyebb lehet tippjeink segítségével

Nagytakarítás karácsony előtt

Lassan közelednek az ünnepek, és a háziasszonyok egyre inkább úgy érzik, hogy kifutnak az időből. A sok feladat mellett, mint az ajándékok megvásárlása és becsomagolása, vagy az ünnepi menü megfőzése nagyon nehéz beszorítani a nagytakarítás karácsony...

Kiváló tippek takarítás lakásfelújítás után feladataihoz

Takarítás lakásfelújítás után

A takarítás lakásfelújítás után kifejezetten nehéz feladatot jelenthet, hiszen számos olyan szennyeződés, és építési törmelék maradhat hátra a felújításból, melyekkel egy háziasszonynak nehéz lehet az otthoni praktikákkal megbirkózni. A takarítás...

A Nagytakarítás ősszel ne jelentsen gondot, próbálja ki profi szolgáltatásainkat!

Nagytakarítás ősszel – Ezeket a feladatokat fontos, hogy mindenképpen megcsináljunk az ősz folyamán!

Az ősz az iskola kezdésről szól a gyermekes családoknak, és ilyenkor minden egy kicsit megváltozik. Éppen ezért fontos, hogy a nagytakarítás ősszel se maradjon el. Vannak olyan takarítási feladatok amiket nem árt mindennap elvégezni, azonban most azokat mutatjuk...