Újévi nagytakarítás - így takarítsd ki otthonod az új évben!

Tisztaság, szépség és harmónia

Mi megteremtjük önnek

Kérje ajánlatunkat most!

Újévi nagytakarítás - így takarítsd ki otthonod az új évben!


Újévi nagytakarítás - így takarítsd ki otthonod az új évben!

Új év, új élet... szokták mondani. Ahhoz, hogy ezt valóban meg is tudd élni, nem árt egy kicsit otthonod is rendbe szedni a karácsonyi mizéria után! Hogy igazán hatékony lehess, segítünk néhány tippel, ötlettel!


Újévi nagytakarítás – indítsd selejtezéssel az új évet!

A legtöbb esetben egy otthon azért lesz rendetlen, vagy nehezen rendben tartható, mert túl sok dolgot halmozunk fel. Az új év a fogadalmakkal együtt kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy megszabadulj a gyűjtögetéstől! Szobáról szobára járva nézd át holmijaid, és szabadulj meg azoktól, amiket az elmúlt év során nem használtál. Karácsonykor biztosan sokmindent szereztetek ajándékok és vásárlás útján, ezeknek pedig helyet kell teremteni!

Ha így indítod az újévi nagytakarítást, 2017-ben rengeteg szabadidőt szabadíthatsz fel magadnak!

 

Újévi nagytakarítás – takarítsd el a karácsonykor felgyülemlett szemetet

Az ünnepek alatt rengeteg olyan szemét, ételmaradék vagy épp italos palack gyűlik fel, amelyektől káosznak nézhet ki otthonod. Év elején szedj össze minden ilyen maradékot! Itt az ideje, hogy visszaváltsd a palackokat, rendet tégy a konyhában, és feltakarítsd esetleg a karácsonyfa alatt gyűlő tűleveleket is. A nagytakarítás valódi mivolta csak akkor kezdődhet, ha már látod a fényt az alagút végén! :)

 

Újévi nagytakarítás – fenntről le, benntről ki

Általános érvényű szabály a takarításban, hogy mindig a legbelső szoba legbelső sarkából indulunk ki, hogy ne hordjuk vissza a már elkészült területekre a koszt. Ezen kívül ügyelj rá, hogy a magasabb polcokkal indítsd a takarítást: bár a legtöbb esetben karácsony előtt ezeket már elvégeztük, érdemes lehet újra átnézni mindent az új év elején!

 

Újévi nagytakarítás – a ház környéke

Minden esetben ízlés kérdése, hogy meddig hagyod fenn a karácsonyi dekorációt otthonodban, kertedben. Az új évben a legtöbben azonban elkezdik ezeket összegyűjteni a kertből is. Rendszerezz mindent, tekercseld a kábeleket – jövőre nagyon hálás leszel önmagadnak ezért!

Az ablakpucolást a hideg időre való tekintettel nem javasoljuk.

 

 

Ha szeretnél segítséget kérni, és az új évet egy teljesen tiszta, harmonikus otthonban indítani, kérd bátran segítségünket!

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


Miért a Kék Harmónia?

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára. Ennek feltétele a tisztaság, a szépség és a béke. Ezek nélkül igazi harmónia el sem képzelhető.

 

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti takarítást, nagytakarítást vállalunk. Steril gyártócsarnokok, „tiszta terek” takarításában, fertőtlenítésében is nagy gyakorlattal rendelkezünk.

Referenciáink

Korrekt csapat, kiváló szolgáltatás! Évek óta segítenek otthonom tisztán tartásában, az eredmény mindig kifogástalan!

Szalai Orsolya 

 

A Kék Harmónia Kft. munkatársainak megbízható és precíz munkájával teljes mértékig meg vagyunk elégedve.

Détár Krisztina
Film Produkciós Kft.

 

Ajánlatkérés

Tisztelt leendő ügyfelünk!
Kérje ajánlatunkat most!

 

Az adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom
Hozzájárulok, hogy a weboldal kapcsolatfelvétel céljából tárolja adataimat

Célunk: megteremteni a harmóniát az Ön számára.


Cikkek

Általános nagytakarítás

Általános nagytakarítás

Az általános nagytakarítás minden lakásban elengedhetetlen, hiszen ezzel tesszük élhetővé az otthonunkat.  

A nagytakarítás karácsony előtt sokkal könnyebb lehet tippjeink segítségével

Nagytakarítás karácsony előtt

Lassan közelednek az ünnepek, és a háziasszonyok egyre inkább úgy érzik, hogy kifutnak az időből. A sok feladat mellett, mint az ajándékok megvásárlása és becsomagolása, vagy az ünnepi menü megfőzése nagyon nehéz beszorítani a nagytakarítás karácsony...

Kiváló tippek takarítás lakásfelújítás után feladataihoz

Takarítás lakásfelújítás után

A takarítás lakásfelújítás után kifejezetten nehéz feladatot jelenthet, hiszen számos olyan szennyeződés, és építési törmelék maradhat hátra a felújításból, melyekkel egy háziasszonynak nehéz lehet az otthoni praktikákkal megbirkózni. A takarítás...

A Nagytakarítás ősszel ne jelentsen gondot, próbálja ki profi szolgáltatásainkat!

Nagytakarítás ősszel – Ezeket a feladatokat fontos, hogy mindenképpen megcsináljunk az ősz folyamán!

Az ősz az iskola kezdésről szól a gyermekes családoknak, és ilyenkor minden egy kicsit megváltozik. Éppen ezért fontos, hogy a nagytakarítás ősszel se maradjon el. Vannak olyan takarítási feladatok amiket nem árt mindennap elvégezni, azonban most azokat mutatjuk...